Fruit op het werk

Waarom fruit op het werk?

Fruit is gezond, het staat in de Schijf van Vijf en door veel voedingsdeskundigen wordt geadviseerd om minimaal 2 stuks fruit per dag te eten. Fruit zorgt namelijk voor een betere functionering van het lichaam. Daarnaast bevat fruit veel voedingsstoffen en weinig calorieën. Het is bewezen dat fruit op de werkplek resulteert in een lager ziekteverzuim.

De fruitkisten van JvL Catering

Onze fruitkisten worden standaard geleverd met 6 verschillende fruitsoorten. Door de variatie zit er voor iedereen wel wat lekkers in de gezondste kist op het werk!

Maatschappelijk

De fruitkisten worden gemaakt van gerecycled hout en gemaakt door een sociale werkvoorziening. Het fruit wat overblijft en wat kwalitatief nog goed is, wordt gedoneerd aan de voedselbank in Dedemsvaart. Hierdoor draagt u ook nog eens een maatschappelijk steentje bij.

Fiscale Voordelen

Naast een aantal gezonde voordelen is het aanbieden van werkfruit onbelast. Kort gezegd betekent dit dat de Belastingdienst dit niet ziet als loon. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor koffie, thee en gebak. Fruit hoort ook in dit rijtje thuis. Fruit op het werk van JvL Catering heeft geen gevolgen voor de BTW en de loonbelasting. Het gratis ter beschikking stellen van fruit op het werk heeft geen gevolgen voor de loonbelasting, mits het aan iedereen wordt verstrekt en het niet alleen een onderdeel is van een lunch of niet-zakelijke maaltijd.
Indien gekozen is voor de toepassing van de werkkostenregeling kan de verstrekking op nihil worden gewaardeerd. Als u nog gebruik maakt van de oude regeling dan is fruit op het werk een onbelaste vergoeding; Ofwel behoort het niet tot het loon.

Uw wensen

Graag dragen wij met fruit op het werk bij aan het vitaliteitsbeleid binnen uw organisatie. Tijdens een afspraak die uiteraard bij u op uw bedrijf kan plaatsvinden, inventariseren we welke wensen u heeft, wat de behoeften en mogelijkheden zijn. Daarna maken wij voor u een offerte op maat

Proefkist

Tijdens onze eerste afspraak ontvangt u van ons een gratis proefkist. Zo kunt u en uw personeel alvast een voorproefje krijgen van ons (h)eerlijke fruit.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.